Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffARossi Date: Sep 26, 2006 4:49pm
Forum: etree Subject: Re: contribution problem?

Hi,

The upload process for this item was never finished.

http://www.archive.org/details/sts92006-09-21.akg483flacf

Go to this URL and you should see a screen where you need to pick a collection for your item. Pick the appropriate band from the etree drop down and then click the Submit etree button.

You'll be taken to a screen where you enter the metadata for the show, and when you've submitted that it will take about 20 minutes for the show to become public.

You got the error message immediately after the upload was complete, right? If that happens again, give it ten minutes and try again. It just means the machine hasn't finished copying the files over yet.

Your first item is in the exact same state:
http://www.archive.org/details/sts92006-09-21

We can take down whichever version you decide not to use.

Thanks,

Alexis

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: zachs Date: Sep 29, 2006 6:56am
Forum: etree Subject: Re: contribution problem?

I've chosen a collection 10 times now. Every time the log shows that it was succussful but the link takes me right back to the page to choose a collection? I've waited longer than 20 min. each time...anywhere from 20 min to 8 hrs. The same thing happens over and over.
http://homeserver.us.archive.org/log_show.php?task_id=5951896
Thanks!

Terms of Use (31 Dec 2014)